Congres National de Psihiatrie 2008

In perioada 1-4 octombrie, Centrul International de Conferinte al Palatului Parlamentului din Bucuresti organizeaza cel de-al III-lea Congres National de Psihiatrie, cu participare internationala. Deschiderea manifestarii este marcata de Ceremonia Festiva de Aniversare a 85 ani de la infiintarea Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof.Dr. Al. Obregia.

Organizatorii Congresului National de Psihiatrie 2008, Asociatia Psihiatrica Romana, Spitalul Clinic de Psihiatrie Al. Obregia si UMF Carol Davila din Bucuresti, propun in cadrul congresului teme majore ale psihiatriei: optimizarea tratamentului antipsihotic, tulburarea bipolara, ADHD, anorexie, boala Alzheimer.

“Lucrarile prezentate la Congresul nostru reflecta aceste preocupari si directii de activitate raspunzand unor nevoi venite dinspre pacienti si familiile lor. Aceste evenimente creaza premisele schimbului de opinii despre propria experienta si obiectivele noastre. De asemenea, vor constitui o buna ocazie de a impartasi interogatii alaturi de distinsi colegi din strainatate care au avut amabilitatea de a raspunde invitatiei noastre.”, declara Prof.Dr. Dan Prelipceanu, Presedintele Congresului National de Psihiatrie.

Detalii, pe www.psihiatria2008.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *