Curs introductiv de Analiza Tranzactionala «AT 101»

International Center for Transactional Analysis (ICTA) va invita sa participati, in perioada 19-21 septembrie, la cursul oficial de introducere in Analiza Tranzactionala «AT 101», sustinut in Bucuresti de Dave Spenceley (TSTA). Workshopul este sustinut in limba engleza, cu traducere simultana in limba romana.

Se vor prezenta, explica si aplica prin exercitii si exemple toate conceptele de baza ale Analizei Tranzactionale. Cursul se adreseaza oricui doreste sa inteleaga mai bine comunicarea dintre oameni, modul in care ne cream tipare, in care ne organizam timpul si modul in care deciziile pe care le-am luat in copilarie au impact asupra vietii noastre de zi cu zi. Acest curs este recomandat atat persoanelor interesate de domeniile: organizational, educational, psihoterapie si consiliere, cat si celor care vor sa utilizeze AT pentru dezvoltarea lor personala.

In urma participarii la acest eveniment veti obtine un certificat eliberat de ICTA si recunoscut de ARAT si EATA (European Association of Transactional Analysis) in care se va specifica faptul ca ati acumulat 21 ore de formare in Analiza Tranzactionala. Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la acest curs.

Cursul va avea loc la Universitatea Media (la 5 minute de Piata Universitatii si de Teatrul National), strada Jean-Louis Calderon nr.33, sector 2.

Taxa de curs:

  • 200 lei pentru participantii din Bucuresti
  • 150 lei pentru studenti si membrii ARAT cu contract integral
  • 140 lei pentru participantii din alte orase

Detalii, la: ta_institute@yahoo.co.uk sau anca_coman@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *