Posturi Academice la Universitatea Babes-Bolyai

Catedra de Psihologie Clinica si Psihoterapie din Universitatea Babes-Bolyai a lansat in anul universitar 2007-2008 o campanie deschisa de “Head-Hunting for the Brilliants in Academia: Education, Research, and Professional  Services”.

In acest context, Catedra anunta pentru semestrul I al anului universitar 2008-2009 scoaterea la concurs a patru posturi la nivel de lector, conferentiar si profesor universitar. Sunt incurajati sa participe la competitie profesionisti din tara (indiferent de centrul universitar unde au absolvit) si/sau strainatate (diaspora), cu doctorat in domeniul psihologiei (sau domenii apropiate/interdisciplinare).

Activitatile desfasurate in cadrul postului vor acoperi norma didactica (predare), activitati de cercetare, servicii inovative si/sau administrative (ex. management granturi si/sau grup/centru/institut de cercetare).

Singurul criteriu de selectie este reprezentat de performanta la concursul de admitere dublata de angajamentul pentru excelenta, profesionalism si seriozitate, munca in echipa si respingerea imposturii, caracteristici constituie sistemul de valori al Universitatii. Profilul profesional cautat este caracterizat de: (1) cunostinte stiintifice avansate; (2) metode avansate de cercetare; (3) comportament etic si profesional in general, si in activitatile de cercetare/didactice/de servicii psihologice si/sau administrative in special; (4) leadership; (5) management eficient al activitatilor; (6) abilitati de comunicare si relationare interpersonala in general, si in echipa de lucru in special (ex. generozitate, calm si asertivitate, toleranta la frustrare etc.); (7) motivatie, placere si atractie deosebite pentru a contribui la progresul cunoasterii, dublate de disponibilitate la efort si munca; (8) un stil mental rational caracterizat de: (a) un stil de gandire inteligent, creativ, flexibil, non-absolutist, (b) toleranta la frustrare, (c) non-catastrofare si (d) evaluari nuantate, non-globale.

Pentru detalii privind posturile si concursul la telefon: 0744.266.300.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *