Calatorie catre radacini

Workshopul de Respiratie Holotropica, cu tema „Calatorie catre radacini” va avea loc intre 7 si 9 noiembrie in Bucuresti si va fi sustinut de Elena Francisc si de Michel Protopopof.

Respiratia Holotropica  este o metoda puternica de vindecare si auto-explorare, metoda ce  integreaza perspective din cercetari moderne asupra constiintei, antropologie, psihologii abisale, psihologie transpersonala, practici spirituale orientale si traditii mistice din toata lumea. Termenul de “Holotropic” desemneaza actul de “a te indrepta spre intreg”(din gr. “holos”=intreg si “trepein”=indreptarea catre).

Elena Francisc s-a specializat în cadrul Institutului de Cercetari si Terapii Transpersonale (IRETT), Franta, si a Institutului Grof Transpersonal Training (GTT) din California, USA. Elena Francisc este recunoscuta in Romania ca primul si, deocamdata singurul psihoterapeut de orientare transpersonala. Este presedintele Asociatiei de Terapii Transpersonale din Romania (ATT), membru in Consiliul Director al EUROTAS (Asociatia Europeana de Terapii Transpersonale) si membru in Consiliul Director al AHBI (Asociation of Holotropic Breathwork International)

Michel Protopopof este terapeut transpersonal, pictor, sculptor, maestru Tai Chi, si s-a  specializat in medicina Chineza. Cu o experienta de 20 ani in sustinerea workshop-urilor de expresie corporala si artistica, Michel este un terapeut apreciat pentru modul in care reuseste sa imbine dimensiunea artstica si cea spirituala, potentandu-le  ca intr-un dans al descoperirii de sine. El insusi practica diferite metode de lucru corporal de mai bine 15 ani: Tai-Chi, Chi-Qung, tehnici de relaxare, dans.

Taxe de participare:

  • 700 lei – persoana fizica
  • 900 lei –  persoana juridica/persoana fizica autorizata
  • Studentii au reducere de 50%

Detalii, la: attranspersonal@gmail.com sau atomsa@att.org.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *