Rezistenta non-violenta

Fundatia Internationala pentru Copil si Familie organizeaza in cadrul programului  de formare continua in terapie de familie workshopul cu tema „Rezistenta non-violenta – Cum sa ajutam  parintii si  profesorii sa abordeze comportamentele violente si auto-destructive ale copiilor si adolescentilor”, in zilele de 16 si 17 octombrie, in Bucuresti.
 
Formator este Frans Duintjer, de la Asociatia Olandeza de Terapie de Familie si Relationala din Amsterdam, Olanda. Frans Duintjer este Presedinte al Comitetului pentru Formare si Educatie in Terapie Sistemica, NVRG (Asociatia Olandeza de Terapie de Familie si Relationala), realizeaza practica privata ca terapeut sistemic si formator si este consultant la Clinica de zi Psihiatrica, Waterlandziekenhuis, Purmerend. Domnul Duintjer a lucrat ca psiholog – psihoterapeut senior la MENTRUM/JELLINEK, Institutul de Sanatate Mentala, Departamentul pentru Tineri, Amsterdam.

Pot participa psihologi, asistenti sociali, psihoterapeuti, medici cunoscatori ai limbii engleze. Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Workshopul va oferi participantilor o aprofundare a conceputului de rezistenta non-violenta in terapia de familie cu copii si adolescenti si un manual pas cu pas pentru transmiterea  acestor notiuni  in lucrul cu familia.

Participantii vor deprinde tehnici de examinare si modalitati de depasire a conflictelor dintre parinti si copii, din perspectica terapiei de familie de orientare structural-strategica.

Pe parcursul workshopului se va crea spatiu pentru a exersa si explora caile directoare ale acestei abordari cu aplicabilitate pe studiile de caz ale participantilor.

Taxa de participare este de 290 lei.

Detalii, la e-mail: odee@kappa.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *