Inteligenta emotionala

Workshopul de Analiza Tranzactionala, „Inteligenta emotionala”, se va desfasura in perioada 24–26 octombrie. Workshopul va fi condus de catre Anne de Graaf (TSTA).

Workshop-ul se adresează atat tuturor celor care studiaza Analiza Tranzactionala, cat si celor interesati de dezvoltarea lor personala. Va fi abordata, teoretic si practic, Inteligenţa emoţională (EQ), acea componenta a „artei de a comunica” prin care ne definim succesul în viaţă, în mai mare măsură decât o facem prin intermediul capacităţilor noastre raţionale (IQ). Cel care ştie cu adevărat să gestioneze nivelul emoţional în munca sa, va facilita dezvoltarea şi schimbarea.

Termen-limita de inscriere: 23 octombrie 2008, orele 20.00. Pentru inscriere şi solicitarea de informaţii: e-mail: ta_institute@yahoo.co.uk sau e-mail: contact@arat.ro.

Workshopul va avea loc la Universitatea Media (la 5 minute de Piata Universitatii si de Teatrul National), strada Jean-Louis Calderon nr. 33, sector 2.

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la workshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *