Imbunatatirea Relatiei de Cuplu

Formator psihoterapeut Ramona Covrig, M.A. impreuna cu Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania organizeaza cursul de pregatire profesionala continua de psihoterapie de cuplu cu tema ā€˛Imbunatatirea Relatiei de Cuplu si Consilierea pre-maritalaā€¯ creditat cu 5 credite de formare profesionala continua.

Acest curs va discuta despre cum facem alegerea in cuplu, despre nevoile psihologice in cuplu, radacinile incurajatii si descurajarii, comunicarea eficienta si pasii pentru rezolvarea conflictelor. Cursul va include activitati de imbogatire si tehnici necesare pentru consilierea cuplului. Cursul de adreseaza celor care sunt interesati sa ajute cuplurile aflate in criza, care au abilitatea de a conduce un grup de discutie, si care sunt dispusi sa studieze teoria, principiile si tehnicile utilizate in acest scop.

Cursul se orgnizeaza sambata-duminica, intre orele 10:00-18:00. Cursul se organizeaza in Bucuresti si in orasele in care exista un interes pentru psihoterapia de cuplu.

Taxa de participare este de 100 euro.

Informatii si inscrieri, la e-mail : ramona_covrig@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *