Monthly Archive:: January 2009

Libertate sau sex?

Un nou studiu arata legatura evidenta dintre educatia rigida a parintilor si activitatea sexuala precoce a adolescentilor.

Psihologia la locul de munca

Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Personala impreuna cu humans - People Academy  organizeaza la Bucuresti, programul de formare continua „Psihologia la locul de munca”, in zilele de 27-28 februarie.

Fundatia “Pentru Voi” angajeaza psiholog

Fundatia "Pentru Voi" din Timisoara angajeaza psiholog pentru proiectul "Autismul nu dispare la 18 ani!" Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2006 - Suport pentru dezvoltarea serviciilor comunitare de sănătate mintală şi dezinstituţionalizar ea persoanelor cu probleme de sănătate mentală.

Cum sa construim relatii sanatoase cu copiii nostri

Workshopul interactiv „Cum sa construim relatii sanatoase cu copiii nostri” abordeaza experienta de a fii parinte si modalitati de imbunatatire a relatiei cu copiii vostri. Workshopul este dedicat parintilor cu copii pana la varsta adolescentei sau viitorilor parinti. Acesta va avea loc sambata, 21 februarie, 4 aprilie si 16 mai, intre orele 10:00-16:00.

Esecul scolar – depresie pentru fete, nu si pentru baieti

Adolescentele care au avut un esec scolar pana in clasa a XII-a - fiind exmatriculate, suspendate sau au abandonat scoala - au suferit de depresie pana la 21 de ani, in numar mult mai mare decat fetele care nu au avut aceste probleme.

Cursuri de pregatire in terapie prin joc si dramaterapie

In cursul anului 2009, Asociatia Project Wolf, in colaborare cu Asociatia de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania, a programat o serie de cursuri de pregatire in terapie prin joc si dramaterapie. Toate cursurile vor avea loc in Zarnesti, Brasov, str. Noua nr. 12A si vor fi sustinute de catre dr. Sue Jennings si

Coordonator voluntari Fundatia Ratiu Romania

Fundatia Ratiu Romania este o organizatie non-profit implicata in proiecte sociale si culturale si care opereaza in Romania din 1993. Fundatia cauta o persoana pasionata de lucrul in domeniul social si al dezvoltarii comunitare, responsaibla, proactiva, cu bune capacitati de relationare si simtul umorului.

Un grup nou de psihodrama, la Timisoara

Centrul de Formare Profesionala si Evolutie Personala Sistem Psi organizeaza, la Timisoara, in colaborare cu Societatea de Psihodrama J.L. Moreno grup de formare in conformitate cu normele FRP & APR. Cursul va incepe in 2009.

Divortul – moft sau solutie?

Sunt implicati ani in sir intr-o relatie si cu greu se decid sa o oficializeze. Iar dupa ce devin sot si sotie, o mica neintelegere este suficienta pentru a ajunge la tribunal. Aceasta este tendinta cuplurilor moderne, pentru care, sustin la unison psihologii, actul casatoriei si-a pierdut semnificatia. Lejeritatea cu care tinerii renunta la relatia

Cursuri de perfectionare

Asociatia pentru formare si dezvoltare personala, impreuna cu Form-Expert va ofera urmatoarele cursuri de perfectionare: