Monthly Archive:: June 2009

“Ce se poarta in suflet” in sezonul primavara-vara 2009?

Imi plac exercitiile de imaginatie. Am incercat sa dau startul unuia in randurile de mai jos, si incercand sa-l fac cat mai reusit, psihicul meu privit in interior arata ca o paralela.

Atelier PSYCH-K Basic

Primul Atelier PSYCH-K Basic organizat in Romania si sustinut de Lars Steinberg (Norvegia), instructor PSYCH-K acreditat pentru nivelurile Basic si Avansat, va avea loc pe 4 si 5 iulie in Bucuresti. Data limita de inscriere este 30 iunie, ora 20:00.

Dependenta de iubire si evitarea iubirii

Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania organizeaza intre 20-22 iulie, in Bucuresti, workshopul „Dependenta de iubire si evitarea iubirii. Explorand dinamica relatiilor”. Formator este Patrick Dimitrios Akrivos, din Grecia.

Tehnici de terapie comportamentala aplicata la copilul cu autism

Asociatia pentru interventie terapeutica in autism organizeaza in perioada 27 - 28 iunie la Timisoara cursul de formare „Tehnici de terapie comportamentala aplicata la copilul cu autism”.

Formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu

Cursuri de formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu se vor organiza la Brasov sub egida Asociatiei de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi (APFC Iasi) cu acreditarea  Federatiei Romana de Psihoterapie (FRP) si a Colegiului Psihologilor din Romania (CPR). In perioada 17 -19 iulie are loc prima intalnire pentru cursul introductiv.

Module de dezvoltare personala pentru psihologi

Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala anunta inceperea inscrierilor la module de dezvoltare personala. Modulele se adreseaza psihologilor interesati de efectuarea orelor de dezvoltare personala, necesare pentru obtinerea atestatului de libera practica.

Formare in Sandplay Therapy

Asociatia pentru Promovarea Psihoterapiei impreuna cu Universitatea Spiru Haret Bucuresti organizeaza o formare in Sandplay Therapy la Bucuresti, in luna noiembrie 2009. Cursul este creditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 20 credite.

Scoala de vara de psihanaliza 2009

Scoala de vara de psihanaliza 2009 se va desfasura intre 9 si 12 iulie, la Baile Felix, jud. Bihor si este organizata de Centrul Mensasphera Timisoara.

American Journal of Psychotherapy, nr 4

In luna mai a aparut, la Editura Trei, numarul patru din American Journal of Psychotherapy.