Monthly Archive:: December 2009

Introspectie, reflectarea de intelesuri si comunicare in consiliere si terapie

Workshopul „Introspectie, reflectarea de intelesuri si comunicare in consiliere si terapie” se va desfasura in 20 martie 2010, la Timisoara.

Congres European de Psihoterapie – “Criza: schimbare si provocare”

Federatia Romana de Psihoterapie organizeaza cel de al 17-lea Congres European de Psihoterapie, in colaborare cu Asociatia Europeana de Psihoterapie.

Formare in psihoterapia integrativa in Deva si Iasi

Asociatia de Psihoterapie Integrativa organizeaza cursuri de formare in psihoterapia integrativa in Deva si in Iasi, finalizate cu diploma de libera practica acordata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Seminar de psihoterapie de grup cu Richard Page si Peter J Hawkins

Seminarul de psihoterapie de grup cu Richard Page si Peter J Hawkins va avea loc in zilele de 19-21 martie 2010, la Timisoara. Seminarul se desfasoara sub egida Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa. Tematica seminarului este "Psihoterapie nestructurata de grup".

Grup nou de formare in psihodrama la Timisoara

Formarea in psihodrama care va incepe in 2010 la Timisoara este acreditata de Federatia Romana de Psihoterapie si de Colegiul Psihologilor din Romania desfasurata sub egida Societatii de Psihodrama J.L. Moreno.

Grup de formare in psihoterapia integrativa la Timisoara

Urmatorul grup de formare in psihoterapia integrativa incepe in 18 februarie 2010, la Timisoara.

Tehnici de lucru in practica psihoterapeutica adleriana

Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania, in cadrul programului de pregatire profesionala in psihologie si psihoterapie adleriana (Alfred Adler) – APPAR, initiaza un grup de formare la Brasov in perioada 6-7 februarie 2010, cu tematica "Tehnici de lucru in practica psihoterapeutica".

Sandplay – psihoterapia prin jocul cu nisip

Asociatia pentru Promovarea Psihoterapiei va invita sa participati la workshopul cu tema „Sandplay - psihoterapia prin jocul cu nisip”, ce va avea loc la Ploiesti, in 30 ianuarie 2010.

Formare in psihoterapie adleriana la Bacau

Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania, in cadrul programului de pregatire profesionala in psihologie si psihoterapie adleriana (Alfred Adler) – APPAR, initiaza un grup de formare la Bacau in perioada 23 - 24 ianuarie 2010.

Introducere la interviul motivational si interventie in cazul dependentei de substante

La Brasov, in 9 ianuarie 2010, va avea loc workshopul "Introducere la interviul motivational si interventie in cazul dependentei de substante".