Fundatia Noi Orizonturi angajeaza coordonator de proiect

Fundatia Noi Orizonturi (www.noi-orizonturi.ro) angajeaza coordonator de proiect incepand cu 2 februarie 2009 in Bucuresti. Fundatia Noi Orizonturi este o organizatie non-profit care deruleaza programe adresate cu precadere tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani. Domeniile de activitate ale fundatiei sunt: educatie non-formala in cadrul scolilor prin metoda educatiei prin serviciu in folosul comunitatii (service learning) si a educatiei prin aventura (outdoor education) prin cele doua programe ale sale IMPACT si VIATA.

Responsabilitatile  postului:

 1. raspunde de dezvoltarea de noi proiecte in cadrul retelei de cluburi de initiativa comunitara IMPACT in cadrul programului IMPACT;
 2. coordoneaza si implementeaza proiecte urmarind atingerea obiectivelor si indicatorilor aceastora;
 3. monitorizeaza, evalueaza si realizeaza rapoartele narative si financiare ale proiectelor pe care le implementeaza;
 4. contribuie la imbunatatirea modelului de educatie non-formala IMPACT (www.noi-orizonturi.ro)- analiza, evaluare, monitorizare, inovatie.

Cerinte:

 • Studii superioare finalizate sau in desfasurare;
 • Cunoasterea minima a sectorului neguvernamental;
 • Experienta in domeniu ONG de minim 6 luni;
 • Experienta minima in managementul de proiecte;
 • Experienta minima in scrierea de proiecte si implementarea de proiecte;
 • Cunostinte de operare PC (Word, Excel, Power Point) si in utilizarea internetului;
 • Buna cunostere a limbii engleze scris si vorbit;
 • Multa creativitate si dorinta de inovatie;
 • Abilitati de comunicare, relationare, negociere si rezolvare de probleme;
 • Abilitati de lucru cu tinerii;
 • Abilitati organizatorice ;
 • Capacitate de analiza si sistematizare a informatiilor/datelor.

Se ofera: mediu de lucru atractiv si tanar, salariu fix de 1.500 lei/luna cu posibilitate de marire in functie de competente si performante, acces la diferite proprietati ale fundatiei: cabana in Straja-alpinism-ski, posibilitatea de a lucra alaturi de o organizatie care desfasoara programe la nivel national, posibilitate de formare si instruire permanenta.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV insotit de o scrisoare de intentie pana la data de 25 ianuarie 2009, la adresa de e-mail: diana_certan@ noi-orizonturi. ro. Va rugam sa cereti confirmarea de primire a documentelor trimise.

Evaluarea cererilor primite se va face cu respectarea principiului confidentialitatii si al egalitatii de sanse. Vor fi contactate numai persoanele care indeplinesc cerintele mentionate si sunt selectionate pentru interviu. Interviurile vor avea loc in periada 26-29 ianuarie 2009. Pentru detalii suplimentare puteti suna la 0721/247.017 ‚Äď persoana de contact Diana Certan-Director Operational Fundatia Noi Orizonturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *