Workshop de parenting: Cum sa vorbesti eficient copiilor

„Cum sa vorbesti eficient copiilor” este un workshop destinat tuturor persoanelor care interactioneaza cu copiii si vor sa cunoasca noi modalitati prin care sa faca acest lucru cat mai eficient, fie ca sunt parinti, bunici, psihologi, medici, asistenti sociali, educatori, invatatori sau profesori. Programul cuprinde 6 teme in care veti afla noi modalitati de a vorbi copiilor, veti viziona un film, veti afla raspunsuri la intrebari, veti lucra individual in manual sau in grup cu ceilalti membri si veti impartasi experiente proprii.

Workshop are loc pe 31 ianuarie 2009, intre orele 9:00-18:00, in Bucuresti (Aleea Varful cu Dor nr. 23). Taxa de participare este 360 lei.

Din tematica:

  1. acceptarea sentimentelor copiilor
  2. atragerea cooperarii
  3. alternative la pedeapsa
  4. incurajarea autonomiei
  5. lauda eficienta
  6. eliberarea copiilor de sub roluri

Trainer este Mihaela Zaharia. Mihaela este master trainer acreditat *de Bono Thinking Systems pe metoda Six Thinking Hats si trainer Lateral Thinking. De formatie psiholog, a urmat numeroase trainiguri in domeniu (Analiza Tranzactionala) si in prezent isi continua formare ca si NLP Professional Coach recunoscut de European Coaching Federation prin programul “*NLP Professional Coach”*.

Informatii si inscrieri, la e-mail: mail@mindmaster.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *