Un grup nou de psihodrama, la Timisoara

Centrul de Formare Profesionala si Evolutie Personala Sistem Psi organizeaza, la Timisoara, in colaborare cu Societatea de Psihodrama J.L. Moreno grup de formare in conformitate cu normele FRP & APR. Cursul va incepe in 2009.

Formatori sunt Sorina Barle si Horatiu Nil Albini.

Cursul este destinat absolventilor facultatilor de psihologie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala si medicina.

PARTEA I:
Tematica: Autocunoastere; Analiza de proces; Teorie, metoda; Prezentari de referate teoretice; seminarii speciale, seminar de dinamica de grup; teorie si metoda. Durata totala a etapei I este de 2 ani.

PARTEA a II-a:
Activitatile desfasurate: Seminariile metodicesi teoretice, Studiu individual, Referate, Aplicarea practica a psihodramei si a sociometriei, Supervizarea, Lucrare finala, Colocviu final. III. Durata totala a etapei superioare este de minimum 3 ani.

Cursul este acreditat de Federatia Romana de Psihoterapie (FRP). La sfarsitul formarii de baza (dupa 2 ani) cursantii vor primi un certificat care confera posesorului dreptul de asistent de psihodrama. De asemenea, se pot asocia cu un conducator/psihoterapeut psihodrama la conducerea grupurilor psihodramatice, cu supervizare. Dupa terminarea stagiului clinic supervizat cursantii vor primi din partea Federatiei Romane de Psihoterapie un certificat de competenta in psihoterapie (unic pentru toti cursantii care se formeaza prin cursuri organizate de asociatii acreditate de F.R.P.).

Pentru inscriere se aduc urmatoarele documente (dosarul poate fi completat si pe parcurs):   

 

  • copie dupa buletin  
  • copie dupa diploma de licenta sau adeverinta de la facultate  
  • C.V.
  • copie dupa acte care atesta participarea la alte formari in psihoterapie, grupuri de dezvoltare personala  (daca persoana a participat la alte cursuri/formari)

Inscrieri si detalii, la e-mail: office@sistempsi.ro sau sistempsi@yahoo.com.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *