Grup de lucru in Testul Proiectiv Rorschach

Un grup de lucru in Testul Proiectiv Rorschach-Nivelul I introductiv va incepe pe 25 februarie, ora 17:00, la Clinica TerapiaM, din str. Dumbrava Rosie Nr. 12A, Bucuresti.

Grupul tinta il constituie studenti in curs, psihologi clinicieni sau cei care profeseaza in domeniul diagnozei si evaluarii. Intalnirile sunt bilunare si cursurile dureaza 8 ore pe luna. Taxa de participare este de 40 euro/sesiunea de 8 ore. Materialele de curs se achita separat.

Nivelul I, introductiv contine notiuni de baza din admnistrarea, scorarea si identificarea variabilelor cheie in interpretarea testului Rorschach.  Metoda este Sistemul Comprehensiv Exner.

Coordonator este psiholog Cristina Calarasanu, vicepresedinte Asociatia Romana de Rorschach Exner, membru candidat IRA (Asociatia Internationala de Rorschach) si ERA (Asociatia Europeana de Rorschach). Grupurile de lucru in testul proiectiv Rorschach sunt supervizate de prof. dr. Barry Ritzler, membru al SPA (Society for Personnality Assessment) si prof dr. Adriana Lis, presedinte al Asociatiei Europene de Rorschach.
 
Selectie din calendarul de curs nivelul I:

1. Introducere in testul proiectiv Rorschach – Ce ar putea fi pe aici? Modulul de administrare
2. Modulul de scorare – locatia si calitatea dezvoltarii. Determinanti
3. Modul de scorare –  determinati
4. Aplicatii determinanti
5. Modulul de scorare – calitatea formala si continuturile. Raspunsuri banale
6. Modulul de scorare – scorul Z si scoruri speciale
7. Aplicatii de scorare
8. Simulare de administrare
9. Evaluare partiala
10. Sumarul structural si  clustere de lucru in interpretare

Inscrierile se fac la telefon 02.210.25.65 sau pe e-mail contact@terapiam.ro pana la data de 15 februarie 2009. Pentru a fi considerat inscris este necesar sa achitati contravaloarea primei sesiuni de 8 ore, respectiv 40 de euro, la sediul clinicii pana la data de 15 februarie 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *