Etica si munca de re-decizie

Workshopul intitulat „Etica si munca de re-decizie” este programat pentru perioada 20–22 februarie, in Bucuresti. Workshopul va fi condus de catre Dave Spenceley (TSTA-P: Teaching & Supervising Transactional Analyst- Psychotherapy).

Workshopul se adresează atat tuturor celor care studiaza Analiza Tranzactionala, cat si oricui este interesat sa integreze si sa aplice principiile etice in viata sa personala si profesionala. Dave Spenceley ne va aduce in prim-plan cele mai importante valori etice care alcatuiesc fundamentul Analizei Tranzationale, pentru ca intelegand din aceasta perspectiva Codul etic al E.A.T.A. (Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala), sa putem beneficia cu totii de un reper esential in activitatea noastra profesionala.

Privita din perspectiva eticii (recunoscuta ca temelie a Analizei Tranzactionale) , terapia de redecizie este asociata de cele mai multe ori (in psihoterapie) cu munca efectiva de schimbare, fapt care le ofera practicienilor profesionisti in acest domeniu instrumente deosebite pentru intelegerea proceselor pe care le parcurg clientii lor.

Termenul-limita de inscriere este 14 februarie, ora 20:00.

Inscrieri şi informaţii la e-mail: ta_institute@ yahoo.co.uk sau anca_coman@yahoo.com.
 
Workshopul va avea loc la Universitatea Media, strada Jean-Louis Calderon nr.33, sector 2, Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *