Emotional Freedom Techniques

Vineri, 20 februarie, orele 18:30-22:00, se desfasoara workshopul care are ca tema EFT – Emotional Freedom Techniques – o cale simpla si usor de folosit care se aplica in aproape orice fel de probleme emotionale si de sanatate: dureri (de orice fel), panica/anxietate, frici/fobii, alergii, astm, depresii, furie, dependente, tensiune, diabet, traume, abuzuri (fizice sau emotionale) etc.

Aceasta metoda isi are originea in eforturile psihologului american Roger Callahan, care in anii ‘70 a reusit sa-si trateze pacientii folosind metode din medicina traditionala orientala si informatii din teoria cuantica a lui Einstein. Metoda sa (TFT – Thought Field Therapy) a fost preluata si imbunatatita de unul dintre studentii sai, Gary Craig, care este astazi cunoscut in toata lumea drept creatorul EFT – Emotional Freedom Techniques.

Ca tehnica de realizare, consta in stimularea cu ajutorul degetelor a catorva puncte aflate pe unele meridiane energetice ale corpului, timp in care se face o referire verbala la problema asupra careia se lucreaza. Aceasta metoda prin care sunt deblocate meridianele energetice pentru ca energia sa curga prin ele in mod firesc se poate invata si aplica intr-un timp foarte scurt.

Trainer este Corina Marin, Formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, International Certified NLP Practitioner.

Workshopul are loc in Bucuresti (Bd. Carol nr. 47, ap. 9).
Taxa de participare este de 30 lei.
Inscrieri, la e-mail: corina.marin@damaideparte.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *