Cum este viata ta in corp de femeie?

Cat de des te relaxezi cu o baie cu spuma sau un masaj prelungit? De cate ori pe zi te bucuri de frumusetea ta unica, speciala? Cat de des dai prioritate nevoilor tale, indiferent de ce vor altii de la tine? Cat de des simti iubire, tandrete, relaxare, gratitudine, senzualitate – toate aceste calitati profunde ale Femeii din tine?

Workshopul „Viata ta in corp” de femeie este organizat de ACT Coaching si Oblio. Training & Coaching se desfasoara in zilele de 7-8 martie, in Bucuresti (Casa Satya, Bd. Banu Manta 25).

Echipa de traineri iti ofera o combinatie de coaching, NLP, art terapie, inteligenta corporala si exercitii de relaxare. In plus, dupa terminarea workshopului primesti un cadou suplimentar – 1 sesiune de coaching gratuita cu un coach personal (sesiune in valoare de 100 Euro).

Traineri:

  • Casandra Bischoff s-a format in coaching cu Noble Manhattan din Marea Britanie. Principalele domenii in care ofera coaching sunt business coaching, leadership, schimbare de cariera, relatii inter-personale, echilibrul viata-profesie si dezvoltare personala. In prezent conduce Coach Support Groups in Bucuresti.
  • Ramona Gherasim s-a format ca Trainer NLP cu Kutschera Institut din Austria iar la NLP University din California s-a certificat in Coaching & Modeling for Success in Business. Ofera coaching in Self-Leadership, Identity Coaching, echilibrul viata-profesie, constelatii familiale si organizationale si dezvoltare personala.

Taxa de participare este de 400 lei (Daca esti deja client Oblio sau ACT beneficiezi de o reducere de 20%).

Inscrierile se pot face la tel 0723.613.442 si 0720.947.408.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *