Workshop despre „Creativitate”

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE (membru al MedLife Group) organizeaza in perioada 5-8 martie workshopul cu tema: “Creativitate”.
 
Ziua 1: Arta si desen
Copiii folosesc creatiile artistice in mod instinctiv pentru a se exprima. Aceasta abilitate naturala poate fi folosita in terapie pentru a-i ajuta sa lucreze cu problemele lor emotionale. Acest curs va ajuta sa invatati tehnici pentru a folosi arta si desenul in beneficiul clientilor.
 
Ziua 2: Vizualizare creativa si povestirea povestilor
Povestile imaginare si vizualizarea ghidata pot fi folosite in terapie pentru a ajuta copiii sa isi rezolve dificultatile. Acest curs practic si amuzant va va oferi tehnici pentru a folosi aceste abilitati in moduri creative cu clentii vostri.
 
Ziua 3: Jocuri terapeutice
In acest curs practic veti invata importanta jocurilor cu scop terapeutic. Vom studia jocuri dezvoltate de psihologi si de asemenea vom crea propriile jocuri terapeutice .
 
Ziua 4: Abilitati practice in Play Therapy
Acest curs va va invata sa puneti laolalta tehnici pe care le-ati invatat deja pentru a lucra efectiv in terapia prin joc. Ziua va include : cum conduceti prima sedinta de terapie, lucruri practice, lucrul cu hartia, probleme de etica si de control a calitatii interventiilor terapeutice.

In data de luni, 9 martie, Roger Day va oferi supervizare in Play Therapy. Doritorii sunt rugati sa trimita mail la adresa office@mindcare. ro, specificand la subiect “supervizare” . Programul zilei de supervizare si costul vor fi comunicate ulterior.

Cursul va avea loc la Colegiul Economic Viilor, Bucuresti, Str. Viilor nr. 38, sector 5.

Costul cursului este de 500 lei. Se acorda reducere de 20% pentru studenti si medici rezidenti. Plata se va face direct, in prima zi de curs intre orele12:30 – 13:30. Costul supervizarii va fi calculat in functie de numarul de participanti si va fi comunicat ulterior.Va puteti inscrie trimitand un e-mail la adresa: office@mindcare.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *