A coopera inseamna autonomie pentru fiecare partener

Workshopul „A coopera inseamna autonomie pentru fiecare partener” este programat pentru perioada 20–22 martie, in Bucuresti (strada Jean-Louis Calderon, nr.33). Workshopul va fi condus de catre Anne Marie Linnenkamp (PTSTA-P: Provisional Teaching & Supervising Transactional Analyst- Psychotherapy), trainer si psihoterapeut cu o larga recunoastere internationala, a sustinut workshop-uri, training-uri si supervizare in Uniunea Europeana si in Europa de Est.

Anne Marie Linnenkamp vorbeste limba engleza, iar I.C.T.A. asigura traducerea in limba romana.

Acest workshop se adreseaza atat tuturor celor care studiaza Analiza Tranzactionala, cat si acelor specialisti (in domeniile: terapeutic, organizational, educational, consiliere) care doresc sa gestioneze in mod profesionist procesul cooperarii.

In Analiza Tranzactionala, cooperarea inseamna modalitatea prin care oamenii interrelationeaza intre ei in timpul pe care-l petrec impreuna. Pe parcursul workshopului vor fi aduse clarificari cu privire la conditiile in care cooperarea poate avea loc pastrand autonomia ambilor parteneri in relatie, astfel incat sa se ajunga la cele mai bune rezultate. De asemenea, participantii isi vor exersa abilitatile personale pentru a invata sa stimuleze cooperarea in mod pozitiv, insusindu-si:

  • o viziune clara asupra diferitelor stiluri de a coopera fara a aduce atingere autonomiei
  • o imagine concreta a propriului stil de a coopera
  • tehnici de interventie care sa optimizeze cooperarea sinergetica

Termenul-limita de inscriere pentru toti cei interesati este 17 martie, orele 20:00.
Informatii si inscrieri, la e-mail: ta_institute@yahoo.co.uk.
 
Taxe de curs:

  1. pentru cursantii aflati in formare AT care au si calitatea de membri ARAT: 190 lei/persoana pentru cei care au semnat un contract anual de formare si 240 lei/persoana pentru cei care au semnat un contract ocazional de formare;
  2. pentru cursantii aflati in formare AT care nu au calitatea de membri ARAT: 240 lei/persoana pentru cei care au semnat un contract anual de formare si 310 lei/persoana pentru cei care au semnat un contract ocazonal de formare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *