Armonia interioara prin meditatie in miscare

Editura FOR YOU si Daikomyo Grup va ofera cursul „Armonia interioara prin meditatie in miscare”, in zilele de 13 martie (18:00-20:00), 14 martie (10:00-17:00) si 18 martie (19:00-20:00) in Bucuresti (str. Sincai nr. 2, Bl. 4).

Cursul va fi sustinut de Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia, instructor certificat Enlightenment QiGong.

Armonia, unitatea reprezinta masura in care cele 4 mari componente ale fiintei noastre (corpul, gandurile, emotiile si spiritul) sunt aliniate si pot fi mentinute astfel, cat mai mult timp. Aceasta este starea de observator detasat, despre care vorbesc traditiile spirituale. O stare la care se ajunge dupa practica si lucru constant si perseverent cu tine insuti.

Meditatia in miscare reprezinta o  modalitate de aliniere si armonizare interioara. Mintea se linisteste si doar observa miscarile gratioase ale corpului, emotiile se echilibreaza si devin predominant pozitive, energia circula, hranind toate structurile. Dansul executat in mod constient este o forma de meditatie in miscare. Chinezii au inteles si ei acest lucru, cu mii de ani in urma, si au dezvoltat Tai Chi-ul – meditatia in miscare pentru armonizarea corp-minte-suflet- spirit.

Taxa de participare este de 120 lei.

Inscriei, la e-mail: contact@succesulpersonal.ro, contact@lumeareala.ro sau daikomyo_grup@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *