Programul JUNIOR SMART

D.K.M. Training lanseaza incepand cu 16 martie, programul de traininguri JUNIOR SMART care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani.

Cursul I „Vreau sa fiu manierat!” – este un curs in care copiii vor invata cum sa aplice cu placere bunele maniere in orice situatie s-ar afla si cum sa fie mai atenti la sfaturile pe care le primesc de la parinti si profesori.

Cursul II „Vreau sa stiu tot!” – este un curs de cultura generala care are ca scop familiarizarea copiilor cu domenii precum astronomie, geografie, istorie, biologie, literatura, mitologie, arta, sport, anatomie, folclor. Prin intermediul acestui curs, copiii vor fi mai interesati sa cunoasca, sa descopere, sa exploreze si sa studieze pentru a afla lucruri noi si interesante care le dezvolta inteligenta si imaginatia.

Cursul III „Vreau sa fiu cel mai bun!” – este un curs in care copiii vor invata cum sa comunice eficient, cum sa-si promoveze imaginea personala si sa-si descopere propria personalitate, cum sa-si organizeze timpul, cum sa lucreze in echipa… mai pe scurt micutii vor invata cum sa-si puna in valoare abilitatile, talentul si cunostintele pentru a avea de castigat.

Costul programului este de 390 euro pentru 24 module de formare a 2ore/modul.

Oferta programului prevede reduceri pentru frati, grupuri mai mari de 6 persoane.

Daca inscrierea copilului vizeaza intregul program, se face in aceasta perioada o reducere de 15%/copil (adica cost total 330 euro/program).

Detalii si inscrieri, muscalu_alina@yahoo.com sau andreea_isak@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *