Curs de formare in Psihoterapia Pozitiva

Asociatia de Psihoterapie Pozitiva anunta initierea unui nou grup de formare in Psihoterapia Pozitiva, la Cluj, in luna aprilie. Formator este Gabriela Hum, psihoterapeut, formator specializat in Psihoterapie Pozitiva.

La curs se pot inscrie absolventi ai facultatilor de Psihologie, precum si absolventi ai uneia dintre urmatoarele facultati: asistenta sociala, medicina, pedagogie, sociologie, filozofie, cu conditia efectuarii cursurilor prerechizite de: diagnostic si evaluare clinica, psihologie clinica si medicala, consiliere si psihoterapie, psihiatrie si psihopatologie, psihologia dezvoltarii – conform reglementarilor CPR.

Formarea dureaza 5 ani (anul I = curs de baza, anul II, III, IV = cursuri avansate, anul V = supervizare). La finalul anului IV se organizeaza un examen de tip colocviu (psihiatrie si studii de caz). La final se obtine diploma recunoscuta de Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), de Federatia Europeana a Centrelor de Psihoterapie Pozitiva, Wiesbaden, Germania (EFCPP), de Asociatia Europeana de Psihoterapie (EAP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Taxa de participare este de 3,5 euro/ora/persoana (taxa minima impusa de CPR pentru formarea profesionala).

Termenul-limita de inscriere este 31 martie, la e-mail: office@positum.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *