Metode si tehnici utilizate in psihologia clinica

Asociatia  Psihologilor si Medicilor din Romania organizeaza cursul de formare “Psihologia si psihopatologia dezvoltarii. Metode si tehnici utilizate in psihologia clinica”, la Bucuresti (bd. Carol nr. 12), incepand din data de 4 aprilie.

Formarea se adreseaza psihologilor care doresc sa-si desfasoare activitatea in domeniul clinic, celor care deja lucreaza in unitati sanitare sau asimilate, psihologilor clinicieni cu treapta de specializare practicant in supervizare, psihologilor care lucreaza in centre de plasament, locuinte protejate, celor care isi desfasoara activitatea in serviciile de asistenta sociala, psihologilor incadrati in centrele de sanatate mintala sau in sectiile de psihiatrie/ neuropsihiatrie infantila/medicina interna/chirurgie/oncologie/pediatrie/neurologie/pneumoftiziolog/ infectioase/cabinete de planning familial, etc, masteranzilor in psihoterapie, medicilor, profesorilor si educatorilor, studenti in psihologie, psihopedagogie, medicina.

Obiective generale

  • formarea psihologilor in specialitatea psihologie clinica;
  • initierea participantilor la curs in utilizarea metodelor si tehnicilor de evaluare in domeniul psihologiei clinice;
  • cunoasterea si folosirea metodelor si tehnicilor de interventie permise psihologului clinician de legea 213/2004/ norme de aplicare a legii privind exercitarea profesiunii de psiholog.

Formatul cursului: 9 module a cate 10 ore modulul, cu o frecventa de desfasurare de 2 module la 2 luni, cu program de desfasurare in zilele de sambata si duminica. Total: 90 ore educatie psihologica continua.

Fiecare cursant va primi  un certificat de absolvirea a cursului de “Psihologia si psihopatologia dezvoltarii. metode si tehnici de interventie utilizate in psihologia clinica”, creditat de CPR cu 20 credite -sectiunea educatie psihologica continua.     

Taxa de participare este de 75 de euro/modul/10 ore.
     
Inscrieri si detalii, la e-mail:aurorapsih@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *