Curs de formare in psihoterapie adleriana la Iasi

Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR) initiaza la Iasi programul de pregatire profesionala in psihologie si psihoterapie adleriana (Alfred Adler).

Initiatorul grupului este Anda Pacurar M.A., formator/supervizor. Cursul este recunoscut de Federatia Romana de Psihoterapie si Colegiul Psihologilor din Romania.

La final participantii primesc diploma de psihoterapeut sub supervizare din partea APPAR si FRP si sunt inscrisi pe situl FRP pe lista psihoterapeutilor sub supervizare, cu datele de contact.

Programul are o durata de 3 ani si jumatate (inclusiv dezvoltare persoanala si supervizare, recunoscute de COPSI si FRP) si este organizat pe 19 module obligatorii si 5 optionale.

Prezenta la cursuri este obligatorie, creditele si notele fiecarui modul depinzand de prezenta, de activitatea desfasurata in timpul modulului si desigur in urma examinarii finale dupa terminarea fiecarui modul in parte. Cursantii care lipsesc de la cursuri (lipsa la curs inseamna inclusiv absenta intr-una din cele doua zile) vor trebui sa repete modulul.

Examenul pentru fiecare modul in parte consta in studii de caz, eseuri si cercetari functie de modulul sustinut. La finele intregului program se va da examen final.

Programul cuprinde module de formare, de dezvoltare personala si de supervizare. Exemple de tematici: evaluare clinica si intervievare, evaluarea stilului de viata, terapie de grup, art terapie, terapie de cuplu, parenting, terapie de scurta durata, metafora, patologie, cercetare stiintifica etc.

Se iau in considerare si Scolile de Vara adleriene (ICASSI), workshopurile de orientare individuala/adleriana, sustinute de instructori Nord American Society of Adlerian Psychology din SUA.
 
Fiecare modul costa 200 lei si plata se face la fiecare curs.

In functie de marimea grupului, cursantii pot da 10, maxim 20 de lei in plus pentru cheltuielile de deplasare ale formatorului.

Inscrieri si detalii, la e-mail: stoica.felicia@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *