Curs “Manager resurse umane”, la Cluj

ATU Consulting organizeaza un curs de „Manager resurse umane” autorizat de Consiliul National de formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). Cursul se va desfasura la Cluj, sediul ATU Consulting – str. Observatorului 121/12, in perioada mai-iunie 2009.

Cursul de MANAGER RESURSE UMANE organizat de ATU Consulting are la baza experienta de 5 ani a companiei in domeniul trainingului, dezvoltarii de competente si resurselor umane. Cursul este sustinut de traineri formati in Romania si Germania, cu experienta de peste 10 ani in domeniul dezvoltarii personalului si dezvoltarii de competente.

Este un curs interactiv, unde fiecare participant are oportunitatea sa isi dezvolte competente de manager resurse umane. Metodologia de lucru presupune atat transmiterea de cunostinte specifice domeniului, cat si dezvoltarea efectiva de competente necesare unui manager de resurse umane.

Competentele profesionale urmarite:

  • Consilierea celorlalti manageri in probleme de resurse umane
  • Coordonarea desfasurarii activitatilor de resurse umane
  • Coordonarea elaborarii politicilor si programelor de resurse umane
  • Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane
  • Elaborarea strategiei de resurse umane
  • Monitorizarea costurilor de personal
  • Monitorizarea sistemului de relatii de munca al organizatiei
  • Organizarea activitatii departamentului de resurse umane
  • Reprezentarea compartimentului de resurse umane

Cursul presupune 120 de ore de formare, din care 70% sunt activitati practice. Cursul este organizat in 5 module desfasurate la sfarsit de saptamana (vineri, sambata, duminica). Taxa este 400 euro (taxa de examinare CNFPA – 30 Euro – inclusa). Plata se face in rate la finalul fiecarui modul. In urma absolvirii acestui curs veti primi certificat de MANAGER RESURSE UMANE recunoscut de MMFPS si MECI. Certificatul va recunoaste competentele necesare profesiei de manager resurse umane – cod COR 123207.

Detalii si inscrieri, la e-mail: office@atuconsulting.ro.
Termenul-limita de inscriere este 17 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *