Training pentru parintii CLEVER

CleverBS – Departamentul de Training pentru Copii – lanseaza programul pilot „Training pentru parintii CLEVER” care se va desfasura in paralel cu programele la care participa in fiecare sambata zeci de copii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani.

Programul este adresat parintilor copiilor care participa in cadrul cursurilor CLEVER si se va derula timp de 4 saptamani, incepand cu data de 4 aprilie, de la orele 10:30 – 12:20, in cladirea din Bd. Magheru din Bucuresti unde se desfasoara si cursurile adresate copiilor CLEVER.

Sambata de sambata, zeci de copii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani participa cu entuziasm in cadrul programelor special concepute pentru ei: “STIE TOT”, “MBA-ul copiilor CLEVER” si “Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER”.

Insotiti de parinti, bunici sau matusi, copiii invata intr-un mediu prietenos despre cum sa se comporte in societate si in familie astfel incat sa fie admirati de cei din jur (“BUNE MANIERE”), despre Univers, viata lui Mozart si a lui Beethoven, cele 7 minuni ale lumii sau despre dinozaurii pitici din tinutul Hategului (“STIE TOT”) si, nu in ultimul rand, despre cum trebuie sa sa se prezinte astfel incat sa atraga atentia, cum sa comunice sau sa-si negocieze interesele cu cei din jurul lor (“MBA-ul copiilor CLEVER”).

Programul “Training pentru parintii CLEVER” se adreseaza adultilor care insotesc copiii la aceste cursuri si care doresc sa afle de la specialisti raspunsurile la intrebarile pe care le are orice parinte despre dezvoltarea copilului in mediul familial si in societate.

Trainerii acestui program vor raspunde concret si la obiect tuturor intrebarilor care vin din partea parintilor. De aceea, la inscriere, participantii la curs vor complete un scurt formular (www.cleverbs.ro) prin intermediul caruia isi vor exprima interesul de a discuta subiecte de care sunt direct preocupati. Solutiile le vor descoperi impreuna cu specialistii nostri, dar si cu ceilalti parinti participanti la training, toti avand copii de aceeasi varste, prin urmare nedumeriri si preocupari comune.

Pana in acest moment, parintii inscrisi in cadrul trainingului, si-au exprimat interesul pentru a discuta urmatoarele subiecte:

 • Metode de motivare a copilului
 • Dobandirea increderii in sine a copilului
 • Dialogul/ Comunicarea cu parintii, copiii si ceilalti adulti
 • Cunoasterea gamei de preocupari si dificultati intampinate de copii
 • Dezvoltarea relatiei parinte – prieten al copilului
 • Tendinta de autoritate si lipsa de rabdare a parintilor

Dificultati intampinate de catre parinti, exprimate in chestionar, care se vor discuta in training:

 • Curajul copilului de a-si exprima dorintele, creativitatea
 • Acceptarea faptului ca “a gresi” este omeneste
 • Exprimarea propriilor dorinte, idei
 • Deformarea adevarului de catre copii
 • – Lipsa timpului liber petrecut cu copilul
 • Dezinteresul privind competitiile, provocarile
 • Lipsa concentrarii si finalizarii actiunilor incepute

Zilele de curs vor fi 4, 11, 25 aprilie si 9 mai.
Alte detalii, la e-mail: violeta.lupu@CleverBS.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *