Simpozion international de psihologie, la Buzias

Simpozionul international de psihologie, SICAP 2009 – Buzias, judetul Timis, va avea loc in zilele de 24 si 25 aprilie.

Facultatea de Psihologie a Universitatii „Tibiscus” din Timisoara (www.fp.tibiscus.ro), impreuna cu Centrul de Reeducare Buzias, Administratia Nationala a Penitenciarelor (www.anp-just.ro), organizeaza cea de-a XVIII-a editie a Simpozionului International „Cercetari si Aplicatii in Psihologie”, manifestare intitulata „Teoretic si aplicativ in cercetarea psihologica”.

Simpozionul se adreseaza indeosebi specialistilor si studentilor cu cercetari in domeniul stiintelor socio-umane, dar si celor care doresc sa audieze lucrarile simpozionului. Din comitetul stiintific fac parte atat nume cu rasunet in psihologia romaneasca, cat si specialisti recunoscuti de peste hotare.

Sectiunile simpozionului sunt: Psihologia sanatatii, Psihoterapie, Psihologia educatiei, Psihologie organizationala, Psihocriminologie, Varia, Poster, Workshop.

Participantii la SICAP 2009, psihologi, vor obtine credite acordate de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Astfel, se acorda:

  • 5 credite pentru participare fara lucrari,
  • 10 credite pentru participare cu lucrari,
  • 10 credite pentru participare la workhop,
  • 12 credite pentru coordonare workshop.

Taxa de participare pentru specialisti este de 250 lei, pana pe 7 aprilie si 280 lei pana in 14 aprilie. Pentru studenti, taxa este de 100 lei pana pe 7 aprilie si de 120 lei pana pe 14 aprilie.

Pe site-ul dedicat simpozionului, www.sicap.eu, se regasesc detalii referitoare la sectiunile si programul simpozionului, conditiile de redactare a lucrarilor, termenele limita, taxa de participare, oportunitatile de cazare si alte informatii utile, precum si formularul de inscriere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *