Persuasive Communicator

Persuasive Communicator este un curs de comunicare bazat pe modelul Persona al stilurilor sociale de comunicare si cladire a increderii – un workshop cu o “cariera de succes” de 20 de ani, fiind astfel unul dintre programele de instruire in comunicare cele mai eficiente din lume! Persuasive Communicator (PC) actioneaza asupra abilitatilor noastre de a crea incredere, de a influenta pozitiv oamenii si de a obtine rezultate de tip win-win in cel mai scurt timp posibil. Cursul se va desfasura in zilele de 9-10 aprilie, in Bucuresti.

In timpul cursului, participantii afla cum sunt perceputi de colegii si partenerii lor de business, cat sunt de flexibili in relatiile interpersonal si cum pot folosi mai mult empatia. Pornind de aici, in timpul cursului PC oamenii isi construiesc planuri de actiune personalizate care le permit sa isi creasca eficienta comunicarii cu ceilalti.

Cursul se adreseaza indivizilor, fiecarei persoane in parte – dar ca instrument de dezvoltare si instruire este extrem de larg folosit de catre companii in beneficiul relatiilor profesionale din cadrul organizatiilor. PC este pentru lideri de business, antreprenori, directori, manageri si angajati care isi doresc sa isi creasca eficienta in relatiile interne si relatiile cu clientii lor.

Beneficii:

  • Aptitudinile dobandite sunt aplicabile imediat;
  • Metode practice care se bazeaza pe experienta personala si de munca a fiecaruia;
  • Aptitudinile dobandite au relevanta si pentru viata personala sic ea profesionala;
  • Participantii lucreaza cu provocari din mediul lor real de business, construind planuri de actiune pentru relatii reale, cu anumite persoane din colectivul propriu.

Persona Global este un furnizor mondial de instrumente de evaluare, si metodologii de instruire si dezvoltare pentru companiile care se gasesc in procese de schimbare, care au provocari in comunicare, aliniere organizational, vanzari, management si dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Pret de persoana (pret de lista curs open): 480 euro + TVA. Optional, cu numai 30 Euro (+TVA) se poate achizitiona, pentru 30 de zile, acces nelimitat individual la gameplans.

Detalii, pe www.hr-romania.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *