Curs de formare in Psihoterapia Pozitiva, la Timisoara

Asociatia de Psihoterapie Pozitiva anunta initierea unui nou grup de formare in Psihoterapia Pozitiva la Timisoara in 15-17 mai. La curs se pot inscrie absolventi ai facultatilor de Psihologie, precum si absolventi ai uneia dintre urmatoarele facultati: asistenta sociala, medicina, pedagogie, sociologie, filozofie, cu conditia efectuarii cursurilor prerechizite de: diagnostic si evaluare clinica, psihologie clinica si medicala, consiliere si psihoterapie, psihiatrie si psihopatologie, psihologia dezvoltarii.

Formarea dureaza 5 ani (anul I = curs de baza, anul II, III, IV = cursuri avansate, anul V = supervizare). La finalul anului IV se organizeaza un examen de tip colocviu (psihiatrie si studii de caz).

La final se obtine diploma recunoscuta de Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), de Federatia Europeana a Centrelor de Psihoterapie Pozitiva, Wiesbaden, Germania (EFCPP), de Asociatia Europeana de Psihoterapie (EAP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Se lucreaza 24 ore pe weekend (vineri dupa-masa, sambata, duminica), cu intalniri de 1 weekend la 6 luni (primul an) si 1 weekend la 2 luni (anii II – V). Taxa de participare este de 3,5 euro/ora/persoana (taxa minima impusa de CPR pentru formarea profesionala).

Termenul-limita de inscriere este 4 mai, la e-mail: dora_chelemen@yahoo.com.

Formator este Gabriela Hum (psihoterapeut, formator specializat in Psihoterapie Pozitiva). Coformatori sunt Dora Chelemen, Oana Bot si Adriana Ciurdar (psihoterapeuti in Psihoterapie Pozitiva, coformatori).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *