Atelier PSYCH-K Basic

Primul Atelier PSYCH-K Basic organizat in Romania si sustinut de Lars Steinberg (Norvegia), instructor PSYCH-K acreditat pentru nivelurile Basic si Avansat, va avea loc pe 4 si 5 iulie in Bucuresti. Data limita de inscriere este 30 iunie, ora 20:00.

PSYCH-K a fost creat de psihoterapeutul american Robert M. Williams in anul 1988 si reprezinta “un mod prietenos si practic de a rescrie software-ul mintii tale cu scopul de a schimba printout-ul (tiparitura) vietii tale”. (Robert M. Williams, M.A., http://www.psych-k.com).

Viata noastra este o reflectare a convingerilor noastre. Aceste convingeri- de obicei subconstiente- reprezinta efectul cumulativ al unei “programari” de-o viata. Ca rezultat al programarii negative trecute, uneori gandim si ne comportam autosabotandu-ne. PSYCH-K ofera un mod prietenos si practic de a rescrie “software-ul” mintii noastre prin schimbarea convingerilor care ne limiteaza in convingeri care ne sustin… intr-un mod rapid si usor.

Schimbarea convingerilor subconstiente care stau in calea actiunilor noastre bine intentionate este asemanatoare cu reprogramarea unui computer personal. Utilizand procesele PSYCH-K- un fel de “tastatura mentala” a creierului nostru, putem sa amplificam comunicarea dintre cele doua emisfere cerebrale, dobandind starea specifica unui “creier intreg”, ideala pentru schimbarea convingerilor subconstiente. In plus, atunci cand emisferele cerebrale, stanga si dreapta se afla simultan in comunicare, calitatile si caracteristicile lor sunt disponibile pentru a maximiza potentialul nostru de a raspunde complet la provocarile vietii.

PSYCH-K ne ajuta sa comunicam direct cu subconstientul si constientul, astfel incat sa ne putem schimba convingerile vechi auto-limitative in unele noi care sa ne ajute sa ne dezvoltam! Acest proces unic este un amestec de instrumente variate de schimbare, unele contemporane, altele stravechi. Asemenea multor inovatii din lume, PSYCH-K a fost rezultatul unui insight asupra evidentului, determinat de ani intregi de cercetare si mii de sedinte de psihoterapie individuala si de grup.

Cursul este sustinut numai in limba engleza. La cererea instructorului, organizatorii vor asigura parti scurte de traducere in limba romana pentru clarificari.

Cursul este acreditat de PSYCH-K Centre International (S.U.A.), condus de Robert M. Williams. Colegiul Psihologilor din Romania nu ofera credite pentru participarea la acest curs.

Taa de participare este de 300 euro/participant (in lei la cursul zilei; TVA inclus). Tariful contine si suma de 30 euro/participant reprezentand materialele printate specifice PSYCH-K puse la dispozitie de instructor.

Inscrieri si informatii la: claudiabiris28@yahoo.com si oanamadeleine@yahoo.com.                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *