Scoala Internationala de Vara 2009

Asociatia de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania organizeaza in perioada 20-25 iulie cursurile Scolii Internationale de Vara 2009. Cursurile se vor desfasura la Zarnesti, langa Brasov, str Noua nr 12A.

In acest an, Scoala de  Vara se va desfasura in doua serii in paralel, pentru a oferi posibilitatea participarii atat a celor care au beneficiat anterior de cursuri de formare in terapie prin joc si dramaterapie, cat si a celor care vin pentru prima data la acest tip de cursuri.

Procedurile de acreditare fiind in derulare, aceste cursuri vor reprezenta parte din formarea ca terpeut prin joc si dramaterapeut, pentru persoanele care doresc sa urmeze o formare pe termen lung. Totodata, cei care nu urmaresc formarea de lunga durata, pot participa pentru a achizitiona cunostinte si abilitati ce vor putea fi apoi integrate in munca fiecaruia.

Toate cursurile au un pronuntat caracter practic, astfel incat participantii vor dezvolta abilitati si vor invata tehnici si modalitati practice de lucru prin terapie prin joc si dramaterapie, extrem de utile in munca cu orice tip de beneficiar. Cursurile din cadrul Scolii de Vara sunt:

  1. Cercul atasamentului si lanturile opresiunii
  2. Mandale, roti medicinale si artele de vindecare

Formatorii din cadrul Scolii de Vara vor fi Dr Sue Jennings si Dr Elektra Tselikas.

Dr Sue Jennings, ca pionier in metoda dramaterapiei si a terapiei prin joc, a lucrat ca si clinician, formator si supervizor in Marea Britanie si in restul lumii, timp de treizeci de ani si a publicat peste treizeci de carti.  

Dr. Elektra Tselikas este dramaterapeut, supervizor, formator si practicanta a teatrului din Grecia. Preda la Universitatile din Graz si Viena.

Costul cursului introductiv (Cercul atasamentului si lanturile opresiunii) este de 450 lei, iar al celui avansat (Mandale, roti medicinale si artele de vindecare) este de 600 de lei.

Pentru detalii legate de inscriere, la e-mail: ion_as@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *