Formarea pentru psihoterapie

Cartea „Formarea pentru psihoterapie”, coordonata de de Jesse D. Geller, John C. Norcross, David E. Orlinsky, a fost publicata de editura Trei.

„Unul dintre scopurile mele majora in viata a fost sa ma inteleg pe mine insami, cine sunt si inspre ce ma indrept. Sunt de acord cu Socrate, cum ca viata neexaminata nu merita traita. M-am angajat asadar in multe eforturi de a ma intelege pe mine, familia mea si pe aproape fiecare persoana cu care intru in contact. Desi ma simt agitata atunci cand vine vorba sa ma dezvalui in astfel de discutii publice, am decis sa fac acest lucru pentru ca sper ca faptul de a-mi face auzite experientele poate sa ajute alti oameni in calea lor catre intelegerea de sine”, marturiseste unul dintre specialistii care au fost de acord sa-si impartaseasca experientele cu cititorii – Clara E. Hill.

Care este rolul terapiei personale a psihoterapeutului? Prin ce experiente trec viitorii terapeuti atunci cand sunt ei insisi pacienti? Ce spun terapeutii terapeutilor despre sedintele cu viitorii practicieni? Volumul “Formarea pentru psihoterapie” incearca sa raspunda la aceste intrebari.

O experienta esentiala este, fara indoiala, pentru un psihoterapeut aceea de pacient. Inainte de a fi terapeut cu acte in regula, orice practician trece prin procesul propriei terapii. Cartea „Formarea pentru psihoterapie”, cuprinde acest tip de experienta povestita de mai multi specialisti, asa cum au trait-o si inteles-o ei.


“Formarea pentru psihoterapie”

De: Jesse D. Geller, John C. Norcross, David E. Orlinsky
Editura Trei
Colectia Psihologie-Psihoterapie
Pret: 88 lei, doar pe http://psihoshop.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *