Timp pentru tine

Intalnirile lunare “Pasi pentru schimbare” si Coaching Support Group continua. Pentru iubitorii de dezvoltare personala, iata programul celor „3 ore bune de training”, timp pentru TINE:

  • – “Cu jocurile … nu-i de joaca”, 29 septembrie, ora 18:30. Te familiarizezi cu conceptul de “joc psihologic”, asa cum este descris de Analiza Tranzactionala. Eviti din timp “invitatiile la joc” si folosesti aceasta energie in scopuri creative. Te bucuri de relatii autentice in care exista apropiere reala.
  • – “Valorile personale – Busola vietii TALE”, 27 octombrie, ora 18:30. Identifici valorile tale nucleu si ai astfel propria “busola” cu care iti orientezi alegerile personale si profesionale in functie de ceea ce este important pentru tine. Eviti conflictele interne si selectezi mai bine oamenii, intamplarile, mediul care te ajuta in dezvoltarea ta.
  • – “Cadou: FEEDBACK”, 24 noiembrie, ora 18:30. Oferi feedback astfel incat celalalt sa asculte mesajul tau. Ceri feedback atunci cand simti aceasta nevoie. Eviti sa te blochezi in trecut si practici feedforward-ul intrebandu-te – “Ce vei face mai bine data viitoare?”.
  • – “Eu, tu si relatia noastra”, 15 decembrie, ora 18:30. Intelegi ca fiecare relatie din viata ta este ca un organism viu, care are nevoie de timp, spatiu si ingrijire. Eviti sa te lasi definit de catre celalalt. Inveti cele 4 componente esentiale ale unei relatii vii: a da, a primi, a cere, a refuza.

Intalnirile se vor defasura in sediul Leads, str. Schitu Magureanu nr. 7 si pretul unei sesiuni este de 70 lei.

Te poti inscrie, trimitand un e-mail la raluca.mohanu@steps4change.ro. Pana in data de 29 septembrie, poti beneficia de pretul special al abonamentului la cele 4 sesiuni si platesti doar 240 lei (discount de 14%).

Pentru iubitorii de coaching, vom relua Coaching Support Group. Urmatoarea intalnire este in 24 septembrie, ora 18:30, str. Schitu Magureanu nr. 7 cu invitatul special este Casandra Bischoff cu tema “Coaching-ul – o stare de PREZENTA”.

Conferinta de Coaching 2009 & Conferinta de Training 2009 are loc intre 6-8 octombrie, fiind organizata de Business Edu. Pentru cei care lucreaza in domeniul organizational, este pregatit un workshop pe tema “jocurilor psihologice” din organizatii, care se va desfasura in cadrul Conferintei de Training Business Edu, in data de 8 octombrie, ora 14:00, hotel Ramada Parc, sala Terra II. Pornind de la intrebarea: “Departamentul de resurse umane – Persecutor, Salvator sau Victima?”, atelierul isi propune ca teme de dezbatere rolul real sau/si asumat al departamentului de resurse umane intr-o companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *