Formare in psihoterapie adleriana la Bacau

Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania, in cadrul programului de pregatire profesionala in psihologie si psihoterapie adleriana (Alfred Adler) – APPAR, initiaza un grup de formare la Bacau in perioada 23 – 24 ianuarie 2010.

Se initiaza grup de formare in psihoterapie la Bacau.
Grupul va avea intalniri in weekend, apropximativ o data la doua luni, la Bacau.
Programul este organizat in module si este recunoscut de Federatia Romana de Psihoterapie si Colegiul Psihologilor din Romania. Pretul unui modul este de 300 lei.

Sunt aproximativ 18 module obligatoriu si altele optionale. Se poate facilita participarea la alte workshopuri cu invitati straini in tara sau strainatate si partciparea la scoala de vara ICASSI (www.icassi.net). Dupa parcurgerea unui set de module de baza se poate acorda certificatul de psihoterapeut in supervizare.

Programul cuprinde module de formare, de dezvoltare personala si de supervizare. Exemple de tematici: evaluare clinica si intervievare, terapie de grup, art terapie, terapie de cuplu, parenting, terapie de scurta durata, metafora, patologie, cercetare stiintifica etc

Formator/Supervizor Anda Pacurar M.A.
Formatori: Vlad Grigorescu, Ramona Andrei, dr. Corina Ciobanu, Ramona Covrig, Razvan Gogalniceanu, George Gojgar, Anda Pacurar, Lena Rusti, Elena Serban.

La absolvire se acorda certificat din partea FRP pe baza caruia se poate obtine aviz de libera practica de la COPSI.

Pentru detalii si inscrieri: Anda Pacurar
anda_pur@yahoo.com, anda@psihocenter.ro
0723.631.322

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *