Monthly Archive:: January 2010

Voluntari la Hospice Casa Sperantei din Bucuresti

Daca vrei sa te alaturi echipei de voluntari Hospice Casa Sperantei din Bucuresti, poti participa la intalnirea voluntarilor de sambata, 30 ianuarie 2010, ora 11:00, la sediul din Calea Calarasi 109.

Furnizarea serviciilor psihologice in domeniul securitatii private

Asociatia de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale din Romania organizeaza cursul de formare profesionala continua, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu tematica „Furnizarea serviciilor psihologice in domeniul securitatii private”, in Bucuresti, in  zilele de 13 si 14 februarie.

Supervizare pentru terapeuti

Terapie si supervizare, sensibile din punct de vedere al culturii, sunt disponibile in Oradea, Romania, dar si prin Skype si Messenger cu camera web.

Transformari spre o constiinta universala

Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala (ARPT) va invita sa participati la Conferinta anuala a Asociatiei Europene de Psihologie Transpersonala (ETPA) cu tema: „Transformari spre o constiinta universala” si la a IV-a Conferinta Nationala Umanista si Transpersonala, cu tema „Calea catre trezirea sinelui”, in Bucuresti, in perioada 16-18 aprilie.

Psihologii si “Firul Ariadnei”

Conferinta de Psihologie Aplicata, cu participare internationala din Brasov, intitulata Psihologii si ,,Firul Ariadnei”, va avea loc in perioada 16-18 aprilie si este organizata de Facultatea de Psihologie-Pedagogie, Universitatea “Spiru Haret” filiala Brasov in colaborare cu Centrul Psihologic NEW LIFE, sub egida Colegiului Psihologilor din Romania.

Modele de analiza tranzactionala in coaching

"MENTIS PROFESIONAL" si International Centre for Transactional Analysis Timisoara va invita la un workshop cu tema: „Modele de analiza tranzactionala in coaching”, in zilele de 6 si 7 februarie, la Timisoara.

Psychological Profiler

Asociatia de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale din Romania organizeaza cursul de formare profesionala continua acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu tematica „Psychological Profiler”, seria a II-a.

Conferinta Nationala de Psihologie 2010

Asociatia Psihologilor din Romania (A.P.R.), impreuna cu Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, va invita sa participati la Conferinta Nationala de Psihologie, editia a V-a, ce va avea loc la Iasi, intre 23 si 26 septembrie.

Relatia dintre diagnosticul DSM IV R si diagnosticul AT

Echipa ICTA Timisoara va invita sa participati, intre 22 si 24 ianuarie, la Timisoara, la workshop-ul de formare in Analiza Tranzactionala cu tema "Relatia dintre diagnosticul DSM IV R si diagnosticul AT".

2010 – Un an de Viata Rotunda

Intalnirea Pasi pentru Schimbare cu tema "2010- Un an de Viata Rotunda" va avea loc in 26 ianuarie, la ora 18:30, in Bucuresti.