Monthly Archive:: February 2010

Coaching destinat adolescentilor

Un coaching destinat adolescentilor se va desfasura in Bucuresti,  in perioada 9-11 aprilie.

PSYCH-K – Basic workshop

PSYCH-K - Basic workshop va avea loc in zilele de 5 si 6 iunie, la Bucuresti.

Grupul “Stop Timiditate”

Intalnirile grupului "Stop Timiditate" vor avea loc o data pe saptamana, cu incepere din 22 aprilie, ora 17:00, la Timisoara. Durata intalnirilor va fi de 3 ore (17:00-20:00).

Tabara de optimizare personala “Scoala Vrajitorilor”

In perioada 16-21 august, se va desfasura Tabara de optimizare personala “Scoala Vrajitorilor”, la Ighiu, in judetul Alba.

Despre limita

A.  rational si egoist, orice ti se intampla este vina ta si in seara asta vrea sa te vada numai juma de ora (ce am ales eu este ok, daca te consumi pentru asta, esti tu nebuna).

Eu, Tu si Relatia noastra – Curs de Comunicare Relationala (In)Completa

Cursul deschis “Eu, Tu si Relatia noastra – Curs de Comunicare Relationala (In)Completa” va avea loc in zilele 13-14 martie, in Bucuresti.

Cunoaste-te pe tine insuti si metoda LIFO – seminar demonstrativ gratuit

Esti trainer? Esti coach? Esti specialist in resurse umane? Esti manager? Acum ai ocazia sa cunosti metoda LIFO® de dezvoltare a capitalului uman la seminarul gratuit organizat de 1MARATHON “Nosce te ipsum – Cunoaste-te pe tine insuti”. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

COPILARIE PIERDUTA: Un elev de 10 ani invata 14 ore pe zi

Psihologii avertizeaza: nu toti copiii tin pasul cu avalansa de cerinte si din ce in ce mai multi ajung la psiholog, cu probleme mintale. In acelasi timp, spe­cia­listii cred ca parintii au cea mai mare responsabilitate, inaintea cadrelor didactice.

Scoala de vara de Psihanaliza

Societatea Romana de Psihanaliza, afiliata la Asociatia Internationale de Psihanaliza, organizeaza Scoala de vara de Psihanaliza - a 4-a editie.

Dragoste si Sexualitate – relatie si comunicare

Dr. Andre Moreau sustine un training  pe tema: „Dragoste si Sexualitate - relatie si comunicare” in zilele de12, 13, 14 martie (vineri, sambata, duminica) cu costul de 500 lei, la Bucuresti.