Monthly Archive:: March 2010

Grup de dezvoltare personala pentru adolescenti

Grupul de dezvoltare personala pentru adolescenti - “Cine sunt eu?”- va fi coordonat de psiholog Cristina Calarasanu si psiholog Ilinca Petrescu. Frecventa intalnirilor va fi bilunara, sambata intre orele 11:00-12:30. Primul grup va incepe pe 27 martie, in Bucuresti (str. Badea Cartan, nr. 14, sc. 3, et. 2).

Psihoterapia copilului

Cursul de pregatire profesionala continua „Psihoterapia copilului”, acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cu tema „Abordarea terapeutica in cazul tulburarilor emotionale si de comportament ale copiilor” va fi sustinut de Adriana Pacurar in zilele de 19 si 20 martie in Bucuresti.

Traditionalism si modernism in psihologie

Facultatea de Psihologie a Universitatii „Tibiscus” din Timisoara, in colaborare cu Centrul de Reeducare Buzias al Administratiei Nationale a Penitenciarelor organizeaza cea de-a XIX-a editie a Simpozionului International „Cercetari si Aplicatii in Psihologie”, SICAP MMX - „Traditionalism si modernism”, ce se va desfasura in Buzias, judetul Timis, in perioada 23-24 aprilie.

Realitatea ta depinde si de tine

Tabara NLP cu tematica  "Realitatea ta depinde si de tine" se va desfasura in perioada 27-30 mai, pe Lacul Surduc.

Cum ne influenteaza timpul modul de a fi?

Cursul „Nu-mi aduce anul, ce-mi aduce ceasul!” se va desfasura in zilele de 1 si 2 mai, incepand cu ora 10:00. Worskshopul va avea loc la sediul Coaching Essence din strada Negustorilor, nr. 12, et. 2, in Bucuresti.

Introducere in NLP – conferinta gratuita la Bucuresti

Pe 12 martie, la ora 20:00, Tiberiu Felber va sustine o conferinta despre notiunile de baza ale programrii neuro-lingvistice. Participarea este gratuita.

Workshop de consiliere si psihoterapia copilului si a familiei

Workshopul de consiliere si psihoterapia copilului si a familiei - prelegere sustinuta de Joyce Callus, M.A. – se va desfasura intre 20 si 23 mai, la Bucuresti.

Tehnici de Eliberare Emotionala – pentru sanatate fizica si emotionala

Workshopul de dezvoltare personala EFT - Emotional Freedom Techniques (Reteta de baza) -  se va desfasura la Galati in data de 12 martie, intre orele 18:00-21:30 (informatii suplimentare despre adresa: 0744.526.425, dna Nela Lazaroaie).

Grup de parenting

ESENTIAL PSY va invita la „Grupul de Parenting”, in Bucuresti, in cadrul caruia veti putea sa va dezvoltati abilitati de a raspunde adecvat nevoilor copilului, a identificati blocajele care pot aparea in comunicare si sa deprindeti tehnici de negociere pentru acordarea permisiunilor si stabilirea limitelor.

Tulburarea obsesiv-compulsiva – modele si interventii cognitiv-comportamentale

Cursul „Tulburarea obsesiv compulsiva - modele si interventii cognitiv-comportamentale” se va desfasura in Timisoara, in zilele de 13 si 14 martie.