Monthly Archive:: August 2010

Formare de baza in Psihologie Analitica

Asociatia Romana de Psihologie Analitica - Institutul Jung anunta un nou program de formare de baza in Psihologie Analitica, program acreditat de Colegiul Psihologilor. Programul se adreseaza doar absolventilor de Psihologie si similare: Medicina, Filosofie, Teologie, Pedagogie si Psihopedagogie speciala, Asistenta sociala. Inscrierile au loc in perioada 16 - 24 septembrie, si admiterea in zilele

Ateliere pentru copii

Grupul terapeutic este un spatiu care prin diverse metode de lucru interactive permite copiilor sa exprime dificultatile si blocajele lor si sa reuseasca sa invete noi modalitati eficiente de exprimare si relationare.

NLP si psihoterapia

Asociatia Romana Mind Science organizeaza la Ploiesti, in perioada 6-7 noiembrie (intre orele 10:00-17:00), formarea "NLP si psihoterapia".

Strategiile Programarii Neuro Lingvistice

Asociatia Romana Mind Science organizeaza la Iasi, in perioada 23-24 octombrie, formarea "Strategiile Programarii Neuro Lingvistice (NLP). Aplicatii in psihoterapie".

Drumul de la copii ascultati la copii ascultatori

Atelierul pentru parinti cu tema "Drumul de la copii ascultati la copii ascultatori" va avea loc pe 11 septembrie, intre orele 11:00-14:00, la Institutul de Relatii Umane (str. Av.Petre Cretu, nr.49, sector 1, zona Casin).

Program de pregatire profesionala in psihoterapie adleriana, in Timisoara si Arad

Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR) - Bucuresti organizeaza la Timisoara si Arad, incepand din luna octombrie 2010 un program de pregatire profesionala in psihoterapie adleriana.

Diagnostic si evaluare clinica a tulburarilor de tip afazic rezultate in urma leziunilor cerebrale

Asociatia Romana de Psihologie Analitica organizeaza o formare continua in psihologie clinica cu tema "Diagnostic si evaluare clinica a tulburarilor de tip afazic rezultate in urma leziunilor cerebrale". Cursul este creditat la Colegiul Psihologilor cu 10 credite.

Psihologul in slujba comunitatii

Asociatia Romana de Psihologie Comunitara, Universitatea de Vest ”Vasile Goldis” din Arad, Specializarea Psihologie si Centrul de Psihologie Aplicata al APTMS Arad va invita sa participati la manifestarile Scolii de vara cu tema "Psihologul in slujba comunitatii", care va avea loc in Arad, in perioada 6-10 septembrie.

Conferinta Internationala de Resurse Umane

In perioada 6-8 octombrie 2010 va avea loc cea de-a VII-a editie a Conferintei de Resurse Umane "The future of Human Reosurces" organizata de Profiles International la Hotel Aro Palace in Brasov.

Grup de dezvoltare personala – psihodrama clasica

Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie organizeaza un grup de dezvoltare personala - psihodrama clasica in Bucuresti si Constanta.