Monthly Archive:: September 2010

Caut un om perfect echilibrat

Caut un om fara fara complexe, fara angoase, fara depresii, fara anxietati. Zen. Poate te caut chiar pe tine? Bineinteles, un asemenea demers poate parea aberant. Dar va asigur, nu e. Pentru ca in cei 10 ani de cand profesez ca psiholog, nu am intalnit pe nimeni care

Grup de consiliere si suport pentru parinti

Esential Psy organizeaza un grup de consiliere si suport pentru parinti. Activitatea grupului va fi orientata in functie de obiectivele si nevoile participantilor. Grupul va fi format din maxim 10 persoane si se va desfasura in perioada 16-17 octombrie.

Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala

Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala, in colaborare cu Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, Catedra de Psihologie va invita la a IV-a editie a Conferintei Nationale de Analiza Tranzactionala, cu tema "Traditie si inovatie in Analiza Tranzactionala".

Formare de baza in psihoterapie integrativa

Clinica Aquamarin din Bucuresti organizeaza formare de baza in psihoterapie integrativa. Cursul de formare dureaza 2 ani, este acreditat COPSI si la sfarsitul cursului veti primi atestatul de psihoterapeut in supervizare.

Asociatia “Societatea Pentru Psihologie” recruteaza studenti

In perioada 4-22 octombrie 2010, Asociatia “Societatea Pentru Psihologie” desfasoara o campanie de recrutari pentru toti studentii interesati.

Arta si stiinta de a ne imbolnavi

Asociatia "Eu, Tu si Voi" organizeaza in Bucuresti workshopul de psihosomatica "Arta si stiinta de a ne imbolnavi", in perioada 16-17 octombrie.

Curs de formare in Psihologia Transporturilor

Agentia Regionala de Consultanta in Managementul Resurselor Umane (ARC 2000) organizeaza in Bucuresti un curs de formare in Psihologia Transporturilor.

Tehnici si aplicatii ale psihoterapiei integrative in terapie

Cursul de formare continua "Tehnici si aplicatii ale psihoterapiei integrative in terapie" este organizat de Colegiul Psihologilor impreuna cu Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa (ARPI).

Grup de optimizare folosind metoda psihodramei

Un nou grup de optimizare folosind metoda psihodramei va fi organizat in perioada octombrie 2010 - iunie 2011, in Bucuresti.

Procesul de doliu si capacitatile actuale

Proiectul „Procesul de doliu si capacitatile actuale” continua, in Bucuresti, oferind persoanelor care se afla in doliu consiliere psihologica gratuita.