Monthly Archive:: October 2010

Traininguri de formare in folosirea unor instrumente psihometrice

TestCentral organizeaza in Bucuresti o noua sesiune de training. Formarile vor fi sustinute pentru o serie de instrumente psihometrice aflate in distributia TestCentral.

Consiliere si Psihoterapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Solutii

Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii - organizeaza incepand din luna noiembrie 2010, in Bucuresti si Constanta, Cursuri de Formare Acreditate de COPSI, cu tematica "Consiliere si Psihoterapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Solutii".

Cum facem fata separarilor, pierderilor si violentelor din viata noastra

Editura Ascendent si Salon Inlight va invita miercuri, 3 noiembrie, ora 18:30, la un seminar in care veti afla   care sunt acele demersuri, modalitati, procedee specifice prin care putem sa gestionam mai usor si mai eficient situatiile de pierdere, separare, boala sau violenta aparute in existenta noastra.

Atentie, caine la volan!

Nu demult, citeam ca un american poznas si-a lasat cainele sa manevreze, cu labutele din fata, volanul masinii, stapanul patrupedului pastrand doar o mana pe volan. Din fericire pentru amindoi, aventura nu a avut urmari tragice, desi am inteles din stire ca traficul era destul de aglomerat. Intamplarea parea tipic

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania

CARTE DE VIZITA: ASOCIATIA DE PSIHOTERAPII COGNITIVE SI COMPORTAMENTALE DIN ROMANIA (APCCR)

Asociatia Romana de Psihologie Analitica

CARTE DE VIZITA: ASOCIATIA ROMANA DE PSIHOLOGIE ANALITICA (ARPA)

Grup de dezvoltare personala, in Bucuresti

In data de 29 octombrie 2010, ora 18:00, ASIST – Clinica de Asistenta si Consiliere Psihologica, organizeaza un nou grup de dezvoltare personala in orientarea cognitiv-comportamentala.

Psihopatologie si film

Clinica ASIST organizeaza primul seminar din seria „Psihopatologie si psihoterapie in film” in data de 2 noiembrie 2010, intre orele 16:00-20:00, in Bucuresti.

Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania

CARTE DE VIZITA: ASOCIATIA PENTRU PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE ADLERIANA DIN ROMANIA (APPAR)

Experientele senzoriale, educatia si teatrul pentru copiii de 0- 6 ani

Teatrul Ion Creanga organizeaza, in Bucuresti, in zilele de 27 si 28 octombrie Atelierele "Experientele senzoriale, educatia si teatrul pentru copiii de 0- 6 ani", adresate parintilor si educatorilor. Coordonatori sunt Cristiana Alexandra Levitchi, psihoterapeut si Daniela Miscov, consultant artistic (Teatrul Ion Creanga).