Respiratia Inimii

In perioada 22-24 ianuarie, la Timisoara, are loc seminarul „Respiratia Inimii”, sustinut de Elena Francisc si Horia Turcanu. Este un workshop in care puteti experimenta adevaratele dimensiuni ale constiintei trecand prin poarta magica a inimii voastre.

„Respiratia Inimii” este un set de tehnici provenind din stravechi traditii spirituale ale lumii, reunite intr-o metoda originala cristalizata in decursul anilor de experimentare impreuna de catre Elena Francisc si Horia Turcanu.

Aceasta metoda se bazeaza pe doua instrumente esentiale: respiratia, ca vehicul catre starile de constiinta extinsa, si tehnici de deschidere a inimii ca centru energetic fundamental al fiintei. Aceste tehnici de deschidere a inimii, la randul lor, pot fi clasificate in tehnici de lucru cu energia pe de-o parte, si meditatia inimii.

Daca procedeele de respiratie accelerata au drept scop depasirea si integrarea straturilor mentale ale fiintei, cele de deschidere a inimii ca centru energetic major sunt menite sa conduca la experimentarea adevaratei noastre realitati: aceea ca suntem una cu intregul univers. Acest lucru face din Respiratia inimii o experienta vindecatoare in planuri multiple, conducand la reasezarea intregii noastre realitati: mentale, emotionale si fizice.

Resursele tehnice ale Respiratiei Inimii nu apartin uneia sau alteia dintre traditiile spirituale ale lumii, ci sunt esenta practica a acestora. Faptul ca aceste traditii spirituale de pe toate continentele au fost articulate in jurul unor elemente comune, indica faptul ca ele provin dintr-o straveche si universala cunoastere. Tehnicile bazate pe respiratie, pe constientizarea energiei universale si pe centrii energetici esentiali ai fiintei pot fi regasite in traditii de pretutindeni. Aceasta cunoastere noi am numit-o generic ”intelepciune samanica”.

Respiratia Inimii se intemeiaza pe aceasta cunoastere. Dupa ani in care au experimentat tehnici de intrare in stari extinse de constiinta apartinand unor diverse traditii, Elena Francisc si Horia Turcanu au structurat acest set de metode in jurul propriilor experiente, cu intentia de a face accesibila oricui acest tip de experienta. Avand convingerea ca starile de constiinta extinsa si deschiderea inimii spulbera limitarile impuse de ego, ca redescoperirea puterii noastre de a iubi si de a ierta ne poate schimba in bine viata, avand convingerea ca experimentarea adevaratelor dimensiuni ale fiintei noastre nu poate fi decat vindecatoare, Respiratia Inimii se dedica tuturor acelora care cred ca cheia Universului se afla in interior si este de natura spirituala.

Studentii si participantii in programul ForTT au reducere 20%.
Informatii si inscrieri la Andrada Toma, telefon: 0724.816.719.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *