Interventii cognitiv-comportamentale in terapia de cuplu si a familiei

Cursul „Interventii cognitiv-comportamentale in terapia de cuplu si a familiei” va avea loc intre 26 si 28 februarie, la Bucuresti.

Cursul este organizat de prof. Aaron T.Beck univ. dr. psiholog Daniel David, presedintele Asociatiei Romane de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale, impreuna cu colaboratorii sai, in cadrul clinicii Aquamarin din Bucuresti.

Cursul prezinta fundamentele stiintifice ale terapiei cognitiv-comportamentale ce se adreseaza cuplului si familiei precum si principalele metode de evaluare si interventie. Abordarea problemelor de cuplu si familie presupune tehnici de evaluare si interventie particulare, intr-o anumita masura diferite de cele utilizate in cazul terapiei individuale, dupa cum este necesara si o construirea atenta a relatiei terapeutice atat in ceea ce priveste cuplul sau familia ca intreg cat si indivizii luati separat. Cursul va aborda asadar o serie de tehnici cognitiv-comportamentale specifice adaptate terapiei de cuplu si familie, tehnici de negociere si mediere a situatiilor de criza si, de asemenea, strategii pentru abordarea problemelor de dinamica sexuala.

Colegiul Psihologilor din Romania acorda psihologilor cu drept de libera practica 15 credite pentru acest curs.

Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.

Inscrieri si informatii la: 021.326 52.90, 0724.222.522, 0745.633.474.
E-mail: contact@aquamarin.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *