Testul de Orientare Motivationala, testare gratuita

In luna ianuarie, TestCentral va invita sa experimentati gratuit Testul de Orientare Motivationala.

TOM (Test di Orientamento Motivazionale – Testul de Orientare Motivationala):

  • este util in selectia de personal, integrarea organizationala si capacitatea de adaptare intr-un departament nou, in programele de evaluare a resurselor umane si a potentialului, aferent dezvoltarii si formarii profesionale;
  • propune un profil motivational, care ofera informatii despre modul de functionare al persoanei, asigurand faptul ca in mediul in care isi desfasoara activitatea este motivata de performanta si obtine randament maxim;
  • masoara: orientarea spre inovatie, obiective, leadership si spre relationare.

Pentru a primi un cont de utilizator, valabil pentru 2 administrari ale testului, exclusiv pentru luna ianuarie 2010 este suficient sa vizitati http://testcentral.ro si sa completati campurile cu datele dvs. de identificare.

Inregistrarea in acest program promotional poate fi facuta cel mult pana la data de 29 ianuarie (vineri), orele 12:00 la pranz.

Pentru a putea beneficia de acest program este necesar sa demonstrati ca aveti calificarile necesare in vederea utilizarii acestui test. In functie de situatia dumneavoastra, este posibil sa vi se ceara date suplimentare care sa ateste calificarile in utilizarea testelor psihologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *