Grupuri de dezvoltare personala

Cabinet individual de Psihologie, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania in domeniile consiliere psihologica, psihoterapie si terapii complementare, organizeaza grupuri de dezvoltate personala in Bucuresti si Brasov, incepand din 1 februarie. Frecventa si datele intalnirilor se vor stabili cu fiecare grup in parte la prima sesiune.

In calitate de participant in urma unui astfel de program, vei obtine beneficii ca:

 • Vei reusi sa iti identifici nevoile, sa le ierarhizezi si sa iei decizii in functie de acestea.
 • Vei invata sa iti stabilesti corect propriile scopuri si vei reusi sa-ti pui in aplicare propriul plan de viata, devenind persoana care iti doresti sa fii.
 • Vei cunoaste alternative de implinire a vietii personale in relatia cu tine insuti, cu familia, prietenii, colegii sau sefii ierarhici.
 • Vei gasi motivatia necesara si resursele de autodepasire pentru atingerea performantei dorite.

In functie de solicitarile participantilor, vom desfasura programe (workshopuri, intalniri individuale sau de grup) pe diverse tematici (consilierea carierei, comunicare, managementul stressului, inteligenta emotionala, etc.).

Facilitatori:

 1. Flori-Ana Andronache psiholog cu drept de libera practica in specialitatea Consiliere psihologica – evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, Specialist Autonom si psihoterapeut sub supervizare in specialitatea Psihoterapia experientiala a unificarii, acreditat de Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania si de Colegiul Psihologilor din Romania, Consultant Resurse Umane, Life & Career Coach.
 2. Livia (Minea) Caciuloiu psiholog licentiat, consilier psihologic si psihoterapeut in formare in cadrul Societatii de Psihoterapie Experientiala din Romania, Master NLP recunoscut intenational (certificat IANLP), Consultant Resurse Umane, Life & Career Coach.

Taxa de participare este de 300 lei (pentru cele 10 intalniri).
Modalitati de plata:

 • 30 lei – la fiecare sedinta;
 • 150 lei – plata esalonata in 2 transe (la inceputul si, respectiv, la jumatatea programului);
 • 300 lei – plata integrala (la inceputul programului).

Inscrieri si detalii:

 • Telefon: 0726.102.069 (Flori – Ana Andronache) si 0742.024.642 (Livia Minea Caciuloiu)
 • E-mail: grupuri_dezvoltare_personala@yahoo.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *