Psihologii si “Firul Ariadnei”

Conferinta de Psihologie Aplicata, cu participare internationala din Brasov, intitulata Psihologii si ,,Firul Ariadnei”, va avea loc in perioada 16-18 aprilie si este organizata de Facultatea de Psihologie-Pedagogie, Universitatea “Spiru Haret” filiala Brasov in colaborare cu Centrul Psihologic NEW LIFE, sub egida Colegiului Psihologilor din Romania.

La conferinta vor fi participari extraordinare a psihologilor practicieni de elita din Romania, iar invitatii de onoare vor sustine un workshopuri in plen.

Evenimentul se adreseaza studentilor si absolventilor ai facultatilor de psihologie, psihologilor practicieni in una sau mai multe specialitati atestate de Colegiului Psihologilor din Romania, psihologilor care inca nu profeseaza.

Obiective:

  • schimbul de experiente pentru fiecare specialitate prin lucrarile, workshopurile si posterele prezentate la conferinta,
  • asumarea de noi cunostinte in domeniu,
  • directionarea catre o anumita specialitate a celor care inca nu sunt atestati de Colegiul Psihologilor din Romania.

Conferinta este in curs de acreditare la toate specialitatile atestate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Taxa de participare, pana la 15 martie, este pentru psihologi de 80 de euro, iar pentru studenti de 40 de euro. Dupa 15 martie, taxa este de 100 pentru psihologi si de 50 de euro pentru studenti.

Detalii, pe www.psihologii.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *