Aplicatiile programarii neuro-lingvistice in psihoterapie

Workshopul „NLP si psihoterapia” va avea loc la Iasi, in zilele de 27-28 martie, intre orele 10:00-17:00. Tematica va fi „Aplicatiile programarii neuro-lingvistice in psihoterapie”.

Continut:

  • Conceptualizarea cazului din perspectiva NLP; Lucrul cu submodalitatile (terapia rapida a fobiilor, swish pattern, modificarea dialogului interior); Tehnici de ancorare; Infrangerea convingerilor limitative; Pozitiile perceptuale; Time Line Therapy; Metode de relaxare si respiratie.

Conducator de workshop va fi  psiholog Cristian Grigore. Isi desfasoara activitatea ca psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. A urmat formari in Programare Neuro-Lingvistica si Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca.
 
Sunt invitati sa participe psihologi, psihiatri, medici, consilieri, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti si persoane interesate de dezvoltare personala.

Detalii si inscrieri la e-mail: contact@psihologie-psihoterapie.com sau tel. 0723.674.263.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *