Psihologia aplicata – oportunitati si deziderate intr-o societate in schimbare

Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala, in parteneriat cu Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative – Departamentul de Psihologie si cu Universitatea Babes Bolyai – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, va invita la cea de-a X-a editie a Conferintei Nationale de Psihologia Muncii, Industriala si Organizationala “Al. Rosca”, in perioada 22-24 aprilie, la Bucuresti.

Cea de-a X-a editie a acestei conferinte va fi organizata la Bucuresti, in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative si are ca tema “Psihologia aplicata – oportunitati si deziderate intr-o societate in schimbare”.

Scopul acestei conferinte este de a aduce in discutie aspectele importante, atat teoretice, cat si practice, din domeniul psihologiei organizationale, cu accent atat asupra trendurilor internationale (prin prisma invitatilor de marca pe care ii va gazdui conferinta)., cat si a cercetarilor si evolutiilor recente din Romania. Conferinta vizeaza facilitarea comunicarii si integrarii concluziilor stiintifice in practica specialistilor in psihologie organizationala si resurse umane.

Temele abordate vizeaza diferite arii ale psihologiei muncii si organizationale, conferinta avand rolul de a disemina rezultatele studiilor realizate in acest domeniu.

Pentru a afla detalii despre conferinta si invitati, despre sectiuni si inscrieri, consultati site-ul conferintei, http://www.apio.ro/conferinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *