Cercetarea moderna in psihologie: Cercetari cantitative vs. Cercetari calitative???

Cea de-a patra editie a Congresului International de Psihologie cu tema: „Cercetarea moderna in psihologie: Cercetari cantitative vs. Cercetari calitative???” se va desfasura la Sibiu – Paltinis, in perioada 21-23 mai. Aceasta manifestare este creditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Obiectivul fundamental il constituie reunirea unor specialisti, a unor practicieni de mare valoare in domeniu, in vederea realizarii schimbului de informatii intre acestia. Specialistii si tinerii cercetatori vor avea oportunitatea de a-si prezenta munca in diferite ramuri ale psihologiei, de a-si face cunoscute ultimele metode si instrumente de cercetare, de a realiza un schimb intens de informatii, benefic tuturor participantilor, ca si psihologiei in ansamblu.

In cadrul manifestarii, puteti fi implicat in derularea unui mare numar de activitati interesante: expuneri, traininguri, workshopuri, dezbateri si mese rotunde.

Lucrarile sustinute in cadrul sectiunilor stiintifice vor fi publicate intr-un volum al manifestarii editat la o editura recunoscuta C.N.C.S.I.S.

Lucrarile Congresului se vor desfasura pe urmatoarele sectiuni:

  • Cercetari in psihologie clinica si a sanatatii
  • Cercetari in psihologie cognitiva
  • Cercetari in psihologie educationala
  • Cercetari in psihopedagogie speciala
  • Cercetari in psihologie sociala
  • Cercetari in psihologia muncii si organizationala
  • Cercetari in psihologie aplicata in domeniul Apararii, Ordinii Publice si Sigurantei Nationale
  • Cercetari in psihologie economica si marketing

Manifestarea stiintifica este dedicata exclusiv unor aspecte de ordin practic, aplicativ, metodologic ale psihologiei, legate de cercetarea actuala, de implicatiile ei metodologice, etice, sociale, culturale.

Pentru mai multe informatii legate de Congres, accesati site-ul www.ascips.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *