Grupul “Stop Timiditate”

Intalnirile grupului “Stop Timiditate” vor avea loc o data pe saptamana, cu incepere din 22 aprilie, ora 17:00, la Timisoara. Durata intalnirilor va fi de 3 ore (17:00-20:00).

Multi dintre noi facem parte din categoria celor lipsiti de indrazneala, iar acest lucru transforma un interviu pentru un loc de munca sau reuniunile de familie in adevarate cosmaruri. Timiditatea este o stare psihica sau o insusire personala manifestata prin sfiala, jena, tacere nejustificata, dificultate in exprimare, manifestandu-se cel mai frecvent prin dificultatea de a comunica cu ceilalti.

Te-ai gandit vreodata cum ar fi viata ta daca nu ai mai fi timid? Daca un te-ai mai inrosi de jena si daca ai putea spune tot ceea ce doresti? Daca ai fi mai indraznet?

Ai acum solutia la indemana: “Grupul Stop Timiditate” – invata sa comunici, sa iti sustii propriile pareri, sa iesi din rolul de victima, sa fii sigur pe tine, sa interactionezi cu ceilalti si sa iti faci prieteni, sa te simti confortabil in prezenta altora.

Programari pentru grup si informatii suplimentare:

  • E-mail: cabinet@psihoterapia.eu sau dr.oana.maria.popescu@gmail.com
  • Tel: 0730.591.771

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea Cum sa-ti intaresti increderea in tine”, de Marie Haddou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *