Traditionalism si modernism in psihologie

Facultatea de Psihologie a Universitatii „Tibiscus” din Timisoara, in colaborare cu Centrul de Reeducare Buzias al Administratiei Nationale a Penitenciarelor organizeaza cea de-a XIX-a editie a Simpozionului International „Cercetari si Aplicatii in Psihologie”, SICAP MMX – „Traditionalism si modernism”, ce se va desfasura in Buzias, judetul Timis, in perioada 23-24 aprilie.

Invitati la aceasta manifestare stiintifica sunt specialistii si studentii domeniului stiintelor socio-umane. Lucrarile ce vor fi prezentate in cadrul simpozionului vor avea un caracter aplicativ, reflectand rezultatele unor cercetari sau studii. Cercetatorii si practicienii domeniului socio-uman care doresc sa sustina workshop-uri in cadrul simpozionului sunt rugati sa trimita organizatorilor titlul si un rezumat al acestuia.

Manifestarea va fi creditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

Informatii suplimentare se pot obtine accesand site-ul simpozionului – www.sicap.eu  –, precum detalii referitoare la sectiunile si programul simpozionului, conditii de redactare a lucrarilor, termene limita, taxa de participare, oportunitati de cazare, formular de inscriere, date de contact si alte informatii utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *